Januari 2017

Touch ’N Go 3.7                   Januari 2017

Hierbij willen we u informeren omtrent de nieuwste wijzigingen van uw Touch ’N Go-kassasysteem.Mede dankzij de constructieve samenwerking met u blijft Touch ‘N Go zich ontwikkelen en blijft het een systeem van, voor en door ondernemers. Uw suggesties zijn daarom altijd van harte welkom.

Namens iedereen bij Tabaronde Automatisering BV nog de beste wensen voor 2017. In het afgelopen jaar hebben we meerdere voorbereidingen gedaan die we dit jaar bekend zullen maken.

Versie 3.7
Versie 3.7.3 zal binnenkort worden uitgerold naar alle winkels. Hierin zijn voornamelijk probleempjes verholpen. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Uit de tekst van de e-vouchers worden nu tekstopmaaktekens weggehaald voordat ze worden geprint. Hierdoor worden de e-vouchers beter leesbaar;
  • Het afdrukken van een bestelling vroeg soms om gegevens in te voeren;
  • Het &-teken werd op toetsen niet goed weergegeven;
  • Bij het ophalen van artikelen van het hoofdkantoor werd niet goed opgehaald of het artikel moest worden uitbetaald;
  • Het overzicht Advies Maximum Voorraad negeerde de sub- en subsubgroepen wanneer die waren ingegeven;

Adviesprijzen leveranciers hanteren
Het kan voorkomen dat in een hoofdgroep waarvan is ingesteld dat de prijzen niet door ons mogen worden overschreven, artikelen staan van een bepaalde fabrikant waarvan u juist wel de adviesprijzen wilt hanteren.

Een voorbeeld hiervan is Hallmark. Sommige artikelen van Hallmark staan in de groep Kantoorartikelen, zoals agenda’s en kalenders. Hier staan vaak de verkoopprijzen al op het artikel. Om de prijzen van deze artikelen toch door ons goed te laten zetten kunt dit instellen. Hiervoor gaat u naar

[ Beheer ⇒ Instellingen ⇒ Leveranciersinstellingen wijzigen ]

Zoek hier de betreffende leverancier op, bijvoorbeeld Hallmark, en zet “Adviesprijs Tabaronde hanteren” op Ja.

U zult nu worden gevraagd of u meteen de adviesprijzen als verkooprijzen wilt instellen of dat u pas vanaf de volgende prijswijzigingen mee wilt gaan.

Druk op de knop “Wat is dit?” voor extra uitleg hierover.

Nieuw kassanetwerk
Zoals u reeds in de vorige nieuwsbrieven heeft kunnen lezen wordt het beveiligde netwerk waarop uw kassa’s zijn aangesloten vernieuwd. Door over te stappen van KPN naar NextGen Networks uit Alkmaar komen er diverse nieuwe mogelijkheden bij, zoals bellen (VOIP), internet, WiFi in de winkel en alarm over IP. Ook zal de snelheid van de verbinding naar uw winkel worden verhoogd om dit allemaal mogelijk te maken.

Reeds driekwart van alle klanten zijn inmiddels overgezet. De overschakeling naar het nieuwe netwerk zal naar verwachting tot en met januari 2017 duren. De kassarouter in uw winkel zal worden vervangen en er zal een korte onderbreking van de verbinding in uw winkel zijn. Voordat de verbinding in uw winkel wordt overgezet zult u worden gebeld om een afspraak te maken om dit op een voor u gunstig tijdstip te plannen.

Informatie over de nieuwe diensten die we gaan aanbieden ontvangt u binnenkort. We hopen u hiermee nog beter van dienst te zijn.


Wilt u deze of een vorige Touch ’N Go nieuwsbrief nog eens terug lezen? Ga dan op uw kassa naar

[ Beheer ⇒ Algemeen ⇒ Documenten afdrukken ]